Katy De Bock neemt deel aan de kunstroute "pARTcours" op 3, 4 en 5 juni in Aartrijke.  Kunstroute pARTcours is ondertussen een gevestigde waarde in Zedelgem. Het is een gelegenheid voor lokale kunstenaars om hun passie met de bezoeker te delen. 

Van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni kan je 3 groepstentoonstellingen en 3 kunstateliers bezoeken, telkens van 14 tot 18 u. 

Een 60-tal kunstenaars stellen hun werk tentoon in GC Jonkhove, GC De Brouwerij en OC Cirkant. De locaties zijn verbonden met een fietslus van ongeveer 8 km. In samenwerking met fotoclub Iris Aartrijke wordt langs de Aartrijksestraat en Eernegemsestraat een selectie van 27 portretten tentoongesteld van bezoekers van Jonkhove. De foto’s zijn te zien aan de vensters van woningen en winkels. GC Jonkhove is de startlocatie van de kunstroute, waar je van elke deelnemer een themawerk kan bewonderen. Dit jaar is het thema ‘Smalltalk’, vrij vertaald: ‘praten over koetjes en kalfjes’. Kunstroute pARTcours is een initiatief van de gemeente Zedelgem en de werkgroep pARTcours.