Op 19, 20 en 21 oktober 2018 neemt Katy De Bock deel aan "Buren bij kunstenaars". Katy verwelkomt je die vrijdag, zaterdag en zondag in haar nieuwe atelier van 10:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 18:30.

Katy De Bock neemt opnieuw deel aan het kunsttuinenparcours Zomer in Ichtegem

Hoeve Suythem (B&B) en de kunstenaarstuin Katy De Bock  zijn elke zaterdag, zondag en maandag van augustus 2018 te bezoeken van 14.00 tot 18.30 u.

Textielkunst   

Je kan er textielkunst van Katy De Bock bewonderen, maar ook de wonderlijke windsculpturen van gastkunstenaar Lyman Whitacker.

Profielfoto van kunstenaar Lyman Whitaker    Windsculptuur

Profielfoto van de 2 muzikanten.

Op 26 augustus 2018 om 11 uur organiseren wij een apertiefconcert in de grote schuur van Hoeve Suythem, Zeeweg Zuid 29 te Aartrijke.

Het concert wordt gebracht door het ensemble Capriola di Gioia met Amaryllis Dieltiens (sopraan) en haar man Bart Naessens (klavierspeler).

De toegansprijs bedraagt 15 euro per persoon, aperitief met hapje inbegrepen. Voorintekenen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en overschrijving op BE89 4715 3668 0185 van Kay De Bock met vermelding concert 26 augustus 2018 en aantal personen. Als er nog plaats is, kan je ook aan de deur cash betalen.

KunstwerkIn het kader van "Zomer in Ichtegem" stelt Katy De Bock haar atelier en de kunstenaarstuin open van 14 tot 18.30 u. op zater-, zon- en maandagen van augustus 2017. Je kan er textielkunst van Katy De Bock en windsculpturen van Lyman Whitacker bewonderen.

"Zomer van Ichtegem" is een prachtig parcours uitgestippeld met originele locaties en kwalitatieve kunstenaars. De brochure met het parcours is te verkrijgen op verschillende plaatsen: het gemeentehuis van Ichtegem, bibliotheken, enz.

Windsculptuur van Lyman WhitakerHoeve Suythem doet mee met de Open tuinen van Landelijke Gilden. Op 24 en 25 juni 2017 kan je van 10 tot 18 uur de tuin van Hoeve Suythem komen bezoeken. Hoeve Suythem heeft een landelijke wilde boerderijtuin met verschillende tuinkamers, buxuspartijen, rijen hortensia’s, hoge bomen in combinatie met struiken en struwelen … Plekjes om te genieten van het landschap en het bos, moestuin met enkele vergeten groenten, zwemvijver. 

Katy De Bock stelt die dagen haar atelier open voor een bezoek. In de tuin zullen ook enkele windsculpturen van Lyman Whitaker te bewonderen zijn.

Katy De Bock neemt deel aan de kunstroute "pARTcours" op 3, 4 en 5 juni in Aartrijke.  Kunstroute pARTcours is ondertussen een gevestigde waarde in Zedelgem. Het is een gelegenheid voor lokale kunstenaars om hun passie met de bezoeker te delen. 

Van zaterdag 3 tot en met maandag 5 juni kan je 3 groepstentoonstellingen en 3 kunstateliers bezoeken, telkens van 14 tot 18 u. 

Een 60-tal kunstenaars stellen hun werk tentoon in GC Jonkhove, GC De Brouwerij en OC Cirkant. De locaties zijn verbonden met een fietslus van ongeveer 8 km. In samenwerking met fotoclub Iris Aartrijke wordt langs de Aartrijksestraat en Eernegemsestraat een selectie van 27 portretten tentoongesteld van bezoekers van Jonkhove. De foto’s zijn te zien aan de vensters van woningen en winkels. GC Jonkhove is de startlocatie van de kunstroute, waar je van elke deelnemer een themawerk kan bewonderen. Dit jaar is het thema ‘Smalltalk’, vrij vertaald: ‘praten over koetjes en kalfjes’. Kunstroute pARTcours is een initiatief van de gemeente Zedelgem en de werkgroep pARTcours.

Van zaterdagdag 22 april 2017 tot en met zaterdag 20 mei 2017 kunt werken van Katy De Bock gaan bewonderen in Galerij Carpe Diem in Tielt. Op deze tentoonstelling toont Katy De Bock Abstract Shibori en toont Leen Tack keramiek. Een boeiende combinatie!

Uitnodiging Abstract Shibori van Katy De Bock en Keramiek van Leen Tack

In het kader van "Zomer van Ichtegem" stelt Katy De Bock haar atelier open van 14u. tot 18 u. op deze zater-, zon- en maandagen:

  • 6, 7 en 8 augustus 2016
  • 13, 14 en 15 augustus 2016
  • 20, 21 en 22 augustus 2016
  • 27, 28 en 29 augustus 2016

"Zomer van Ichtegem" is een prachtig parcours uitgestippeld met originele locaties en kwalitatieve kunstenaars. De brochure met het parcours is te verkrijgen op verschillende plaatsen: het gemeentehuis van Ichtegem, bibliotheken, enz.